• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

alsói lecsófesztiválA tavalyi közönségsikeren felbuzdulva idén ismételten megrendezi Benkő Tamás önkormányzati képviselő és Szabolcs Csilla alsói pedagógus az alsói lecsófőzőversenyt, amelyet mostantól – néhány alsói (kereszt)anyuka frappáns ötlete alapján – Dunakeszi Alcsófesztiválnak neveznek.

XXL


Harminc főzőcsapat adta le nevezését, a rendezvényen számos díj talál majd gazdára mind a lecsófőző csapatok, mind a tombolasorsolásokon az Alcsófesztivál vendégei között. A 200,- Ft-os áron kapható kóstolójegyekhez 1-1 db tombolaszelvény is jár. A lecsókölteményeket ezúttal is az ismert és kedvelt személyeket felvonultató zsűri értékelése fogja rangsorolni. A zsűri tagjai (ábécérendben): Bodorné Dr. Guba Ágnes Rita, alsói háziorvos; Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere; Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó; Laczkovich Krisztina, a Dunakeszi Szent István Általános Iskola igazgatója; Nagy Adrienn, a Neuwelt 2001. Tűzifa Kft. képviselője; Sümegi Miklós, a 2013-as Alsói Lecsófesztivál győztes főszakácsa; Tóth Csaba, Dunakeszi rendőrkapitánya.
A rendezvény időpontja: 2014. szeptember 20., szombat 13 és 23 óra között. A helyszín ezúttal is a Muskátli utca lesz, a tavalyinál nagyobb területen, a Zsófia és Magdolna utcáktól egészen a közösségi házig terjedő szakaszon. Lesz tűzijáték és utcabál is. Alsón belecsapnak a lecsóba! 

 

Részletes program az alábbi linkre kattintva

program

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló