• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

kutya3Tisztelt Ebtartó!

Nike Air Jordan Retro 1 Red Black White - Buy Air Jordan 1 Retro (white / black / varsity red), Price: $60.85 - Air Jordan Shoes

 

Dunakeszi területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B §-a alapján kerül sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

 

Dunakeszi Város Önkormányzata az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

 

Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani (az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után).

 

Tájékoztatásul jelezzük, hogy Dunakeszi Város Önkormányzata az ebösszeírás adatai alapján a költségvetés jelenlegi kedvező helyzete miatt nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.

 

Az adatok kezelésére kizárólag a fenti célok érdekében jogszabályi kötelezettség miatt kerül sor és azokból csak a jogszabályokban meghatározott személyeknek, jogszabályokban meghatározott feltételekkel lehet adatot szolgáltatni.

 

Az ebösszeíró adatlap további példányai beszerezhetők a Dunakeszi Polgármesteri Hivatalban, letölthető itt a hír alján található linkre kattintva, illetve nyomtatással, fénymásolással sokszorosíthatók.

 

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal részére az alábbi módokon:

-            postai úton a 2120 Dunakeszi, Fő út 25. sz. alatti címre elküldve

-            személyesen a Hivatal portáján lévő gyűjtődobozba bedobva.

-            elektronikus úton: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2015. március 1.

 

Tájékoztatjuk továbbá az ebtartókat, hogy 2013. január 1-től négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért kérjük, hogy szíveskedjenek a transzponderrel még nem rendelkező ebeket magánállatorvosnál megjelöltetni. Az eb transzponderrel történő megjelölése magában foglalja a transzponder árát, a beültetés díját és az adatbázisba való regisztráció díját.

 

Regisztrált eb adatának megváltozása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

 

Köszönjük, hogy a nyilatkozat kitöltésével és a Dunakeszi Város Önkormányzatához történő visszajuttatásával segíti az ebösszeírás sikerét.

 

Dunakeszi Város Önkormányzata

 

Nyilatkozat

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló