• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Dunakeszi Művészetek Háza

 

Az utóbbi években egyre pezsgőbb kulturális élet jellemzi Dunakeszit. Több új rendezvényt hívtunk életre, többek között a három napos Dunakeszi Fesztet, az Adventi Vásárt, a Mikulás ünnepséget, Újévi Koncertet. A hamarosan városi tulajdonba kerülő VOKE József Attila Művelődési Központ szintén egyre több tartalommal tölti meg városunk kulturális életét.
50 év után pedig újra megnyílt a zenekari árok, aminek köszönhetően élő zenei kísérettel került színpadra a méltán teltházas Lili bárónő.

Emellett büszkén mondhatjuk, hogy a Farkas Ferenc Művészeti Iskola növendékei egyre nagyobb sikereket érnek el országos és nemzetközi viszonylatban, akik egyre többször mutatják meg tehetségüket városi rendezvényeinken is.

Az események, előadások egyre növekvő látogató száma, valamint városunk fiatal művészeinek támogatása is indokolja, hogy egy színház- és koncerttermet, valamint egy modern környezetet és eszközöket biztosító művészeti iskolát magába foglaló Művészetek Háza épüljön Dunakeszin.

Az előzetes tervek szerint az ötszintes épület az Iskola utcában, a volt kék iskola helyén épülne fel. A nagyobb egység egy 750 férőhelyes színház- és koncerttermet, a kisebb egység pedig egy művészeti iskolát, tánctermet és kamaratermet foglalna magában.

Az előzetes terveket a helyi művészeti csoportok vezetővel, valamint gyakorló művészek és szakértők bevonásával alakítottuk ki.

Amennyiben a lakosság támogatja az elképzelést, a Művészetek Házát pályázati forrásból kívánjuk felépíteni. A befogadóképességet és a méretet az alapján határoztuk meg, hogy a nézőszám és a modern technika segítségével műsorra vehető előadásokkal fenntartható legyen az intézmény.

 

A linkre kattintva megtekintheti a prospektust:

Művészetek Háza

 

Nike News
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló