• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ
E-mail 
Tárgy 
Üzenet 
    

 

Tisztelt Látogató!

Dunakeszi Város Önkormányzatának fontos a lakosság, a helyi érdekeltségű vállalkozások és egyéb szervezetek elégedettsége, véleménye, illetve célunk a mind hatékonyabb tájékoztatás
biztosítása.
Annak érdekében, hogy megismerhessük az Ön a város ügyeivel kapcsolatos véleményét, észrevételeit, illetve hogy kérdéseit rövid úton eljuttathassa az Önkormányzathoz, létrehoztuk az alábbi felületet, amelyen keresztül könnyedén kommunikálhat velünk.

Az üzenet küldéséhez mindössze egy e-mail cím megadása szükséges, annak érdekében, hogy elküldhessük válaszunkat. Nem szükséges tehát személyes adatainak megadása. Amennyiben üzenetében mégis szerepelnek személyes adatok, akkor azok kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik. Az adatkezelés célja kizárólag a beküldött üzenetre történő válaszadás, illetve amennyiben szükséges az abban foglaltakkal kapcsolatos eljárás vagy vizsgálat lefolytatása. Az adatkezelés jogalapja ebben az esetben az Ön adatkezeléshez történő hozzájárulása a 2011. évi CXII. törvény 6. § (5) bekezdésében foglaltaknak megfelelően. Az adatkezelést és az adatfeldolgozást a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal munkatársai végzik, az adatokat kizárólag az ügyintézésben részt vevő munkatársak ismerhetik meg. Az adatkezelés időtartama az üzenet feldolgozása, az arra történő válaszadás és az esetlegesen szükséges intézkedések elvégzéséig tart. Az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire vonatkozóan a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései irányadóak.

Amennyiben a beérkezett vélemény a 2013. évi CLXV. törvény szerinti panaszt vagy közérdekű bejelentést tartalmaz, a megadott adatok kezelésére e törvény rendelkezései is alkalmazandóak.

Shop Sneakers in Footwear
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló