• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Tisztelt

Dunakeszi Polgárok!


 

Az elmúlt évek megmutatták, hogy az összefogás erejével képesek vagyunk korábban szinte leküzdhetetlennek tűnő akadályok ellenében is építő munkába fogni. Az önkormányzati ciklus eddigi éveiben egy komoly, átgondolt fejlődési pályára sikerült állítani városunkat. Az irányok meghatározása Önökkel közösen történt, így egy eredményes és jól felépített fejlesztési időszakon túlmenően, igyekszünk egy biztos jövőképet felállítani az itt élők számára. Ehhez hitünk szerint elengedhetetlen a közösség építése, a párbeszéd és az együttműködés.

 

Az Önökkel közösen elért fejlesztésekkel elmondhatjuk, hogy nem csak az infrastruktúrát érintően, hanem Dunakeszi életének szinte minden területén igyekszünk a hatékonyabb működést elősegíteni. Ezzel igyekszünk alapot képezni ahhoz, hogy legyen erőnk kitűzött céljaink elérésére.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az itt élők közül nagyon sokan csatlakoztak ehhez az összefogáshoz, és véleményeikkel, visszajelzéseikkel segítik a közös munkát. Köszönet érte, hogy hétköznapi gondjaik mellett támogatják közös programjainkat, célkitűzéseinket.

 

Örömmel látjuk, hogy a pártpolitikát félretéve a magunk és gyermekeink számára mindannyian igyekszünk egy élhető, biztonságos, kiszámítható jövő érdekében tenni. Az idei évvel elmondható, hogy a fejlesztésekbe fektetett sok energiával és munkával sikerült elérnünk, hogy a város az elkövetkező években egyre sikeresebb lehessen. Kérjük, hogy vegyenek részt minél többen a közös elhatározásokban, a közösség életében. Az Önök bizalmából van módunk ezt a munkát elvégezni. 

スニーカーの検索一覧【新着順】
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló