• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐTisztelt Látogató!Csaba 04

 

Üdvözlöm Dunakeszi Város megújult honlapján!

 

A választásokat követően közösen vállalt célunk volt, hogy felelős gazdálkodással átláthatóvá, igazi közösséggé válva szebbé, élhetőbbé tegyük városunkat.
 Igyekszünk, hogy ez a munka, a közösen elért eredményeink, szolgáltatásaink mindenki számára láthatók és követhetők legyenek.

 

A ciklus elején határozott, a pártpolitika felett álló együttműködési rendszert hívtunk életre, hogy valóban az itt élők javát tudjuk szolgálni. A szándék, amely a fejlődést, a közösségi összefogást szolgálja, céljául tűzte ki a társadalmi együttműködést, és a lakossággal való folyamatos egyeztetést, aminek köszönhetően lehetőségünk nyílt korábban nem látott eredményeket elérnünk.

 

A lokálpatrióta értékrendszer, az egymás felé fordulás eredményei is ezek. Büszkeséggel tölt el, hogy a város életét jobbító közös szándékunkat ilyen sokan támogatják csatlakozásukkal, részvételükkel. Kérem, hogy Ön is vegyen részt, és csatlakozásával erősítse a Dunakeszi a Mi városunk összefogást, legyen velünk rendezvényeinken, küldjön számunkra visszajelzést elérhetőségeinken vagy itt, a honlapon keresztül. 

 

Elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dióssi Csaba

polgármester

Boots
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló