• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ
 

Kapcsolat:   0627/542-800  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyleírás:

Önkormányzati bérlakások igénylése:

 

- Az ügyintéző tájékoztatást ad az önkormányzati bérlakást igénylők részére a lehetőségekről, jogosultságokról, feltételekről

- Befogadja, az önkormányzati bérlakás igénylésre vonatkozó kérelmeket. Amennyiben nincs üres lakás, értesíti a kérelmezőt a kérelem beérkezéséről és nyilvántartásba vételéről. Kiutalható bérlakás esetén döntés céljából előterjeszti a kérelmeket, a döntésről a kérelmezőket értesíti. Az igénylők nyilvántartását folyamatosan vezeti.

 

Hátralékok, részletfizetések:

 

- Az ügyintéző befogadja a vitatott hátralékokkal kapcsolatos kérelmeket, arra vonatkozóan egyeztetést folytat az ügyfelekkel. Szükség esetén előkészíti a hátralékrendezésre vonatkozó megállapodásokat, döntés céljából előterjeszti azokat. A döntésről a kérelmezőt értesíti, a megállapodáshoz szükséges aláírásokat összegyűjti, ezt követően kérelmezőnek átadja.

- Hátralékokra vonatkozó részletfizetési kérelmeket befogadja, döntés céljából előkészíti, döntésről a kérelmezőt értesíti.

Letölthető dokumentumok:

 Kérelem szociális bérlakás igényléséhez
Nike
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló